DATUM: 28 mei 2019
LOCATIE: CKE, Eindhoven
Optreden CKE 28 mei 2019

Live optreden 4Tune Entertainment

Op dinsdagavond 28 mei aanstaande verzorgt 4Tune Entertainment een live optreden in de hal van het CKE, Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Dit koor uit Eindhoven bestaat uit 50 enthousiaste zangers en zangeressen die worden begeleid door hun eigen combo. Ze staan voor ‘Zingen met passie, gezelligheid en ambitie’.

Een gevarieerd repertoire wordt ten gehore gebracht: jazz, pop, gospel en ballads. Herkenbare nummers die verassend en ‘net-even-anders’ klinken door de eigentijdse, meerstemmige arrangementen van muzikaal leider Dan Loredan.

Misschien kent u ze al van optredens in de Wim van Doorne Kiosk, XMAS Sing-a-Long, Jukebox, 4Tune goes Dutch, optredens in verschillende verzorgingshuizen, de Nachtmis op de vliegbasis en/of het Kerstconcert in de Catharinakerk. Dan weet u wat u kunt verwachten. Zo niet, dan is dit uw kans om kennis te maken!

U bent allen van harte welkom!

Om 20.15 uur start het concert en zal tot 21.45 uur duren. Er is een open inloop, u kunt gezellig een drankje doen in Café C en ondertussen genieten van het enorme enthousiasme van het koor.

© 2016 - 4Tune Entertainment - Realisatie website Steenstra Media