DATUM: 7 juli 2018
LOCATIE: Verlengde Noordkade 12, 5462 EH, Veghel
Fabrique Magnifique 7 juli 2018

Theater en muziek, kunst en cultuur, design en food, klein en groot, lokaal en landelijk, fantasie en werkelijkheid……Welkom bij Fabriek Magnifique. Het zomerse openluchtfestival in het bourgondische Zuiden.

Fabriek Magnifique is een ontdekkingsreis vol verrassingen, een avontuur. Het is charmant en intiem. Een ware proeftuin en voedingsbodem voor innovatie, experimenten, humor, verbazing, verwondering en bewondering. Drie dagen lang genieten van bijzondere kunstwerken, wonderlijk straattheater, bekende én onbekende artiesten, intieme muziek- en theatervoorstellingen. Kortom: een verrassend spektakel. Het festival slingert door Veghel. Op unieke locaties, zoals het park, de rivier, het centrum, historische gebouwen, particuliere tuinen, silo’s en industrieel erfgoed.

Een groot, gratis, cultureel en culinair festival dat eens in de twee jaar in de zomer plaatsvindt in Veghel. Wat in 2004 aan de keukentafel begon als ideetje, is uitgegroeid tot een festival van formaat. Vanaf de eerste editie zijn de reacties lovend en inmiddels is het festival uitgegroeid tot een spraakmakende happening.

© 2016 - 4Tune Entertainment - Realisatie website Steenstra Media