4Tune-Entertainment Eindhoven

groepsfoto-4te-19-5-2015-2-van-2

Wie zijn wij?
Wij zijn 4Tune Entertainment, een enthousiaste zangroep uit Eindhoven met meer dan 50 leden. ‘Gezelligheid en Ambitie’ is wat ons drijft: vandaar dat we die beide met een hoofdletter schrijven. Dan Loredan is onze muzikaal leider. Hij maakt prachtige arrangementen, die we met ons combo uitvoeren.

Samen zingen
Elke dinsdagavond repeteren we in het gastvrije woonzorgcentrum Engelsbergen in Eindhoven waar we beschikken over een repetitieruimte én het Grand Café. Dat repeteren werpt zijn vruchten af. Sinds onze oprichting in 2012 hebben we een veelzijdig repertoire opgebouwd met jazz, pop, gospel en populaire muziek.

Samen optreden
In onze optredens vinden we het leuk het publiek te boeien en uit te stralen dat we samen veel zangplezier beleven! Mei 2012 traden we voor het eerst op tijdens het ‘Jazz in kerk en kroeg’-muziekevenement in Veghel. Hier stonden we dat jaar ook op het hoofdpodium van het Slokdarmfestival. In de daaropvolgende jaren gaven we (kerst)concerten in diverse verzorgingstehuizen in Eindhoven, voor de Zonnebloem en met de Pointwood Big Band (Mierlo). Ook onze twee optredens in de Wim van Doorne Kiosk werden goed ontvangen!

Ons eigen project
2014 stond in het teken van ons eerste eigen project ‘Jukebox’, een muzikale reis door de tijd’. Twee keer traden we op met dit gevarieerde programma voor jong en oud in het CKE te Eindhoven. Een geweldige ervaring!

Xmas Sing-Along
In 2014, 2015, 2016 èn 2017 lieten we ons zien en horen tijdens Xmas Sing-Along in Eindhoven. Super, om dit met het grote orkest en verschillende (top)solisten te mogen verzorgen. Ieder jaar wordt aan dit evenement een goed doel gekoppeld.

Lustrum!
In 2017 vierden we ons 5-jarig bestaan. Op 30 september traden we op in het CKE in Eindhoven met twee ‘lustrumvoorstellingen’.
‘4Tune Goes Dutch’: een afwisselend liedjesprogramma met muziek van Nederlandse bodem rondom typische Nederlandse thema’s, zoals: Weer en water, Producten, Reizen, Nederlandse Popmuziek, TV en Alles is Liefde. Het was geweldig om van de talrijke bezoekers te horen dat zij er enorm van hadden genoten!
En voor ons was het als koor mooi om na een intensieve periode van voorbereiding te zien hoe alles bij elkaar kwam. Geweldig om deze productie met z’n allen te mogen maken!

© 2016 - 4Tune Entertainment - Realisatie website Steenstra Media